Sunday, September 13, 2009

Cannot display

Selesai sudah 22 hari umat islam berpuasa.....sejak semalam internet buat
perangai.....alhamdullilah ari ni ok sudah tapi kadang2 kiok gak....mula2 den ingatkan masalah virus sebab signal broadband 3G celcom excellent...tapi internet tak dapat.........Kaspersky pula asyik bagi report pasal virus je......so berdasarkan pendapat den yang cetek IT ni den rasa ada laman2 web yang dalam proses nak hantar virus pada komputer2....untuk protection kot tu yang internet explorer cannot display.....he...he...ok ke ulasan den ni........


Oleh kerana malam tadi ada dokumen penting yang perlu dihantar pada member den.....tak boleh tidak......penting sesangat.....untuk digunakan pada hari ini....so orang dah mintak tolong.....den usahakan lah juga.......masa tengah ada internet problem pulak perkara ni berlaku.....so tak de jalan lain.....dalam kul 10 lebih malam den ajak abeshuk gi Cyber cafe kat depan Polly Mall........sekejap je wat keja tu......


Selesai keja....he....he.....abeshuk kalau dah nampak mamak kedai mamak mana leh tahan......sama je ngan Lip Lap......siap pekena roti canai lah dulu......den tak nak nak.......diet konon....last2 belasah depa punye.......

Laman web yang sangat menekan jiwa raga.........sebenarnya den sampai nak bawa gi kedai lah.....ingatkan dah kena attact ngan virus.....nasib baik abeshuk bagi cadangan spy tanya member2 broadband yg lain....rupa2 nasib kita serupa ye.....



Nasib baik walaupun dah malam.....ada lagi cyber cafe yang bukak.....kat sini ok lah pulak Internet dia.......confius den....adalah 15 minit den guna....siap boleh upload blog lagi kat sini....dasar blogger tegar lah ko ni....he...he....kena RM1 je.....

Pekena roti canai kat Asraf Cafe.....tak cukup ke abeshuk sampai tangan salah masuk pinggan tu....

3 comments:

Petai Muda said...

roti canai ni dah jadi menu wajib wa, 22 hari dah tak sentuh, jadi kemaruknya lain le sikit.

ahliacikgukhairul said...

haha.. anak aku pun dok tanya brp hr lg puasa sbb dah lamer x lepak warung mkn roti canai.. broadband aku pun dah banyak hr x boley bukak.. rasanya bil aku -ve.. hangin gak satu bdn sbb x dpt tgk nur kasih.. hehe

Bidarabiru said...

nampaknya sepanjang bulan ramadhan ni kita semua pandai jaga kesihatan.....kalau tak posa mau hari2 melantak roti canai tanpa ada apa2 perasaan bersalah pung....