Wednesday, March 3, 2010

Dipantau dan Memantau...


Mana satu yang menjadi pilihan hati......ha...ha kalau boleh buat pilihan lah.....tapi hakikatnya dua2 den kena.....di pantau....dah kena pantau...first day lagi pada minggu ni dah kena.....layan je.....memantau pun den dah buat 2 kali....perkara yang malas betul den nak buat....masa baru2 dulu teruja lah juga....sekarang hurm......tambahan pulak den kena observe taiko2 yang dah mengajar berpuluh2 tahun......dah tentu2 lah excellent tahap dewa.........den pun tak selesa.....depa seribu kali lah kot.....apa2 pun semua tu kena buat juga........kami yang menurut perintah kan....



Hari tu masa den observe......ada lecturer tu cerita pasal priority......teruja gak den mendengarnya....must do, should do and can do........kalau semua orang boleh susun priority kerja tentu tak de kerja2 tertangguh kan.......tapi masalahnya kita tak boleh nak tentukan priority kerja tu yang asyik langgar border tu...ekceli kena ada skill gak tu......agak2 lah kerja bertenet ni kategori apa hah......rasa2nya ia kategori can do je kot......tapi bagi den......should do.......baru lah seimbang perasaan.......

.

2 comments:

pkksabah said...

Nasib baik la tempat den ni tak da taiko yg den kena observe. Habis2 pun KJ den yg kena observe den...Tapi tak pernah lak dia nak observe den.Musykil den.Tapi bila buat statistik..100% di obseve..2 kali musykil den ni...Musykil..musykil...

Bidarabiru said...

sejak bilo ko jadi den ni....sekarang ni memang 100% kena observe.....KJ ko mungkin observe di alam maya kot....KJ den observe ikut prosedur...