Wednesday, March 30, 2011

Sampai juga akhirnya.....

Dari hujung tahun lepas katanya KP nak datang ke PPD. Tetapi ada aja halangan dan rintangannya kan. Tup tup tiba2 mengejut2 aje dengarnyaKP nak datang. Oh sukaaaaaaa......bagus juga datang mengejut2 ni sebabnya tugas2 nak mengendalikan majlis ni akan jatuh di bawah batu jembala Unit Pentadbiran......kalau jadi datang masa jabatan den jadi tuan rumah untuk perhimpunan dan dalam masa tu KP pulak nak datang.....jenuh ko....persiapannya.....

So ada sesi ucapan2 dan sesi soaljawab......apa yang boleh den katakan......apa yang den bayangkan tetang KP adalah tidak sama dengan persepsi den tentang KP selama ni. Apa persepsinya......hmmmm tak pe lah......result kriteria kecemerlangan tak keluar lagi kan......minggu ni keluarlah kot sebabnya kalau tak silap den tarikh surat adalah 1 April.....sabar ye......

Pengarah bagi ucapan alu-aluan...


KP tengah beri ucapan......tak sangka KP ni merendah diri orangnya.....



Majlis ditutup dengan aman damainya dengan laungan lagu Politeknik....

1 comment:

ibunaznoy said...

as salam..
sy dtg sini buat link kat blog ni..google cara2 buat jeruk maman & sampai kat sini..hrp sudi kongsi..tQ & jemput dtg blog..

http://ibunafis.blogspot.com/2011/03/jeruk-maman.html