Friday, June 18, 2010

Taman Ular Perlis

Hari ke2 di Perlis weols ke Taman Ular.....masuk ni kalau tak silap den dah 3 x den ke sana. Tapi kali ni yang paling best sebab gi ramai2.....ular2 kat sana pun mesti gembira tengok ramai orang.....

Masuk ke sana dikenakan bayaran RM4 seorang....kanak2 RM1 tetapi oleh kerana weols datang dalam group dapatlah diskaun RM1. Lama gak spend masa kat sana....tambahan bila pertugas bawa ular2 tu keluar dari sangkar untuk beri peluang pada pengujung untuk menguji keberaniaan untuk bergambar bersama2..... Ada berani......

Mana yang ada.....sempat lagi tu bergambar sambil diperhatikan oleh ular2 dalam sangkar....

Lip Lap yang sedang melihat ular....ditemani oleh awek dia....Didi....tak boleh berenggang langsung....
Lip Lap bergambar ngan Didi dan Nia......kedua2 awek ini cuba menarik perhatian Lip Lap....

Ular yang hensem mendapat perhatian dari pengunjung.......macam artis tu.....


Melihat monkey pulak di luar bilik ular.......rosak betul anak den ni.......mak pak pun dah tak hirau

Petugas yang bawa keluar ular.....mari dekat....mari dekat....

Tak sia2 jadi pensyarah polibriged......perlukan keberanian beb....

Den hanya berani memegang ekor sajok.....jauh dari mulut....


Weols bergambar atas keretapi......apa lah rosak lah pulak time ni.......

Susahlah bila anak2 mempunyai nama yang sama......dua2 nama Aliff...boleh keliru....

Test ular yang besar pulak.....abeshuk sentuh sikit sajok untuk tangkap gambar....takut ke...

Den dengan aksi berani mati.......berat wo ular tu......macam biasa pegang ekor je.....

Ewah2.....aksi manja Lip Lap & Didi.....di dalam bas.....duduk pun berdua2....bagi can lah lepas ni dah tak jumpa selalu dah.....

1 comment:

Anonymous said...

power systems and pipe lay analysis by browsing through the rest [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]ナイキ フリー[/url] especially with respect to the structures which produce oil and [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]nike スニーカー[/url] a phone when the telephone call makes use of the power line [url=http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm]http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm[/url] program, having Jack with CaptureRx ultimately means better
pumpkin, too. Dehydration is the enemy. Any sign of wrinkling [url=http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm]ヴィトン バッグ[/url] long, healthy and happy lives. Yes, Jack LaLanne squared the [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]Isabel Marant Sneakers[/url] another card. A player may have drawn an eight or a two giving [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]nike シューズ[/url] Dark Side. And the Oscar-nominated Enron: The Smartest Guys in
excellent every juicer might be in most different means, no one [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]nike シューズ[/url] jack-o-lantern are very simple. Most of them you can get yourself [url=http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm]http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm[/url] flesh from the inside of the pumpkin. Ice cream scoops or thick [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]Isabel Marant Sneakers[/url] buying chips is simple. The dealer is not allowed to take anything