Saturday, May 1, 2010

Yahabibi.....

Akhirnya Arabian Night berlangsung dengan penuh meriah dan menarik. Memang kelas. Kalau tak silap den ada dalam 16 orang lecturer yang hadir....so kiranya 3 meja VIP tu penuh lah juga.
Seronok betul den menengok student yang hadir dengan fesyen2 pakaian Arab......ada yang cantik, menarik dan tak kurang jugak yang kelakar......tapi den tak berkesempatan pulak nak ambik gambar2 student.....tak bawa kamera lah kata kan.......

Den sampai rumah sekitar pukul 12 tgh malam lah jugak......memang lama majlis budak2 ni......macam2 ide yang nak ditonjolkan......Anyway syabas lah pada AJK Kelab JP.......banyak usaha dan tenaga yang dihabiskan untuk menjayakan majlis sebegini.....teringat masa den jadi Penasihat Kelab JP dulu.....lepas Malam Pra Graduan ni baru lah boleh tidur lena sikit......kalau tidak risau je......nasib baik dah tak pegangan jawatan itu lagi.......semuanya telah berlalu.........

VVIP yang hadir.....Tn Hj Charim yang mengantikan Pengarah........nape tak bawa bini ye.....


Syabas kepada pensyarah2 lama yang sudi hadir......vouqe gak Kak Dayang ye......

Sapa kata lecturer tak pandai melaram.......mana ko dapat tutup mulut tu Zana oi....

The Gediz Girls.....alamak den adalah pulak......tukar2.....anggun group........

Lip Lap bersama pasangan sedondonnya......berpelukan dikalayak ramai ye......tak ade yang jealous ke ni.....sekadar bergambar saja Didie......

Itu dia abeshuk.....seperti biasa akan menongkah arus........kalau ada kategori lecturer yang tidak mengikut tema......memang abeshuk menang...

Hidangan pada malam itu......banyak betul lauk.....macam2 binatang ada....ayam, lembu, ikan dan udang......rasaaaa....ehmmmm ok lah....

Banyak betul dapat hadiah kali ini.......dapat mafla, dapat coklat dan den dapat cabutan bertuah pada malam tu......kiranya den dapat serba dua lah ye........abeshuk punya tu kira den punya lah jugak.....


3 comments:

pkksabah said...

Kerie..kalau pakai arabian tobat macam Bilal Bin Rabah.

p/s bila lak En Charim pi Mekah?

Bidarabiru said...

Bukan macam Bilal bin Rabah je....dua kali pandang macam Ismet Ulam Raja pun ada...

Bidarabiru said...

Pasal gi Mekah tu tak tau lah pulak.....kakak senior lah cakap.....dulu charim kat ex lect kat sini.....gi dulu2 kot....