Tuesday, April 13, 2010

Makan Time

Hari ini ada pulak hamba Allah yang bermurah hati memberi makan pada weols di opis....tak tau lah sebab apa.....dapat bonus kah.....dapat duit kwsp kah....... sambut hari jadi kah....ada orang mengandung kah......ehmmm macam2 tekaan. Tu yang kick tu.....masa makan tak tahu sapa yang sponsor......jadi sambil mengunyah sambil meneka.....jenuh ko mengunyah sambil meneka hampir satu opis ditekanya siap ngan tekaan reason belanja makan lagi.....lama tu makan....he..he....tak kenyang rasanya selagi tak tahu sapa yang sponsor dan sebab2 mensponsor.......yang kesiannya orang yang di pertanggungjawab kan tu lah......kena soal siasat.....umpama macam orang yang ditangkap kerana memproses dadah metamfetamin je....kesian ko Poji yo.......

Petang tu....dalam kul 3.30 petang.......weols makan Pizza Hut......banyak kotak gak......memang lebih dari cukup lah......den belasah 2 slice je.....kenyang giler....macam2 Pizza ado.....rugi betul sapa yang gi meeting......tengok je lah........weols tolong makankan....

Kebetulan jugak hari ini adalah Hari Jadi Abeshuk......den mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Happy Birthday pada abeshuk.....semoga sihat dan bahagia selalu.....nanti......kan....jangan lupa ambik hadiah ye...den letak.....kat belakang almari tv kat luar bilik tidur.......tengok belah kiri yo ......bawah songkok hitam.....jangan tak ambik pulak......walau pun hadiah tu tak seberapa nilainyo tapi mahal lah jugak den harap abeshuk jaga baik-baik yo.....

Wajah2 keriangan dapat makan free.....yiha....


Makan rebut2 memang sedap.......orang yang ada kelas......makan yang dah sejuk je lah......nasib baik den tak de kelas.........

Abeshuk pun tak ketinggalan.....makan pizza.....cara orang melayu.....cam makan lemping yo

Demonstasi makan pizza bagi kategori lelaki......

Demonstrasi makan pizza bagi kategori wanita.....sopan yo...


1 comment:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....