Saturday, November 14, 2009

Malam Pra Graduan

Malam Pra Graduan kali ni dibuat untuk semua pelajar akhir JP kat Bayu Beach Resort. Mulanya den dan abeshuk maklumkan weols tak dapat pergi sebab awal2 lagi dah plan nak gi Bangi ambik notebook dari sepupu abeshuk. Lepas sedikit perbincangan dibuat....weols tangguhkan dulu lah nak gi Bangi tu.....so weols decide gi Malam Pra Graduan tu....lagi pun student dpr6 tu weols lah Penasihat Akademik nya.....gi je lah....

Pasal malam Pra Graduan ni pun sebenarnya ada kontroversi gak.....gara2 tak dapat kad jemputan.....sampai bawa gi jumpa Ketua Jabatan ko......nape tak semua orang dapat Kad Jemputan......apa kriteria2 yang membolehkan lecturer dapat kad tu...wow.....susah nak jawap kriteria2 tu....actually semua lecturer telah dijemput dalam outlook pun.....kad cantik tu sebenarnya dibuat untuk jemputan VIP, KJ, KP dan penasihat.....tapi ada banyak pulak lebih..mahal tu nak buang...so bagi pada beberapa lecturer yang berpontensi je nak gilah dan yang ada kat opis masa tu......yang tak pernah nampak muka tu kat mana2 majlis anjuran student ......lat2 je lah.....mereka2 yang heboh pasal tak dapat kad tu.......berani cakaplah mesti tak pergi punyelah walaupun bagi free......actually bukan semua pun yang sibuk dan heran nak dapat kad tu......dah kita pasti tak nak gi nape nak gak dapat kad.......Den ni dulu bertahun2 jadi Penasihat Kelab.....so den dah masak ngan cakap2 belakang orang ni.....tapi tak nak cakap kat depan Penasihat tu sendiri....tu yang den backing penasihat2 tu.....tapi den pun nak gak bagi tau pada penasihat2.....next time buat kad biasa je biar semua dapat......nak lagi senang cerita.....orang yang bising2 tu kita recommendkan jadi Penasihat Kelab pulak.....biar dia tau susah senang nak urus majlis dan nak handle student......kadang2 student ni kita suruh lain....lain pulak dibawanya.....kita juga nak kena tanggung kontroversi....ehmmm

Hakikatnya malam tu.....yang sibuk2 pasal kad undangan tu seorang pun tak nampak muka....dah agak dah....3 meja untuk lecturer disediakan........cuma 11 orang lecturer je yang gi......So malam tu meriah betul dengan konsep 1 Malaysia.....seronok tengok budak2 melaram sakan.....cun2 pulak tu mekap berbagai gaya.....memang class lah uols.....

So kat bawah ni banyak gambar2 layan je lah ye.......













































3 comments:

diana said...

hwehehehhe..gmba sye de... pn jam msti sayunk glew kat sye....
yeaaahaaaa.....

ahliacikgukhairul said...

hehe.. kan kiter penah jd penasihat kelab bersama.. nostalgic sungguh..

Muri Takahashi said...

puan syg kami!!!!dats y letak gamba kami ....yeayeayea!!!1