Thursday, September 30, 2010

Riang Ria Raya

Riang Ria Raya....adalah tema untuk sambutan hari raya anjuran Kelab Perdagangan. Kali ni den rasa sambutan agak meriah dan mendapat sambutan yang agak mengalakkan dari pensyarah....actually ada penambahanlah muka2 pensyarah yang hadir.....tak de lah muka2 tu aje....muka2 yang memang senang nak diajak ketepi ketengah......iye ke......

Macam biasa den dan abeshuk hadir untuk memberikan sokongan.....maklumlah weols dulu kan penasihat kelab.....faham sangatlah.....sangat susah untuk mendapatkan kerjasama dari rakan2 pensyarah untuk hadir dalam aktiviti kelab.....tu sebab bila dah tak jadi lagi....cuba untuk join jika tidak ada sebarang halangan lah.


Tema pakaian adalah baju raya......so ulang tayanglah pakai baju raya pertama.....

Para pelajar sedang mengambil makanan....buffet style....


Den bergambar disamping kad2 raya pensyarah.....huk...huk....kalah....

Pensyarah2 muda yang sudi hadir......syabas......

Abeshuk dapat hadiah pertandingan..........


Lip Lap mengambil hadiah cabutan bertuah......

Den pun dapat......walaupun hadiah tak sempat dibawa pulang kerana menjadi rebutan kepada anak den dan anak2 member sehingga boleh mencetuskan pergaduhan yang serius......so bukak kat situ jugak ko...

Weols di meja makan yang eksklusif......


4 comments:

ahliacikgukhairul said...

hmm.. teringat time jd penasihat kelab bersama.. ramai muka baru yg aku tak kenal dah.. bestnyer ppd..

ahliacikgukhairul said...

hmm.. teringat time jd penasihat kelab bersama.. ramai muka baru yg aku tak kenal dah.. bestnyer ppd..

Bidarabiru said...

iye ke best...he..he...bukan ke psp pun best gak....

ahliacikgukhairul said...

ppd memang best.. tempat jatuh lg dikenang.. ahaks